facebook tracking
Några av våra team

Läromedelsutvecklare

Connect
Henric berättar om jobbet som läromedelsutvecklare

"Tanken på att mitt utvecklingsarbete förser lärare och elever med bättre möjligheter för lärande gör att arbetet blir både roligt och meningsfullt." 

 

Henric Arfwidsson, du jobbar som läromedelsutvecklare inom svenska och svenska som andraspråk. Vad innebär rollen egentligen?

Det innebär kortfattat att kartlägga lärares och elevers behov av läromedel och därefter ta fram produkter som passar dessa behov. Vi leder läromedelsprojekt, håller kontakt med författare, bedömer, bearbetar och förädlar manus och ser till att idén resulterar i en färdig bok. Därefter följer vi läromedlets marknadsföring och försäljning.

Hur skulle du beskriva Studentlitteratur som arbetsplats? 

Studentlitteratur är en arbetsplats med många positiva kolleger, spännande diskussioner och roliga arbetsuppgifter. Här är både familjärt och professionellt; det finns ett stort kunnande och engagemang inom en mängd områden men ändå tid för möten, omtanke och skratt.

Vilka är dina drivkrafter i arbetet?

Jag trivs med att vara en del i förändringen och utvecklingen av den svenska skolan. Tanken på att mitt utvecklingsarbete förser lärare och elever med bättre möjligheter för lärande gör att arbetet blir både roligt och meningsfullt. Och dessutom är det en härlig känsla att få se sitt arbete resultera i färdiga produkter!

Arbetsplats och kultur

Vår kompetenta och engagerade personal är ett av skälen till våra framgångar. Därför vill vi vara en arbetsplats där alla trivs och är stolta över sitt arbete. I vårt företag finns det möjligheter att växa genom att ta eget ansvar och påverka genom att delta i utvecklingsarbete. Vi satsar därför på att utveckla både ledarskap och medarbetarskap. Hos oss har du  förutsättningarna att lyckas med ditt jobb och utvecklas som person.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor