Några av våra team

Säljare

Connect

Min målsättning är att kunden ska känna sig bekväm med våra produkter och känna sig trygg att använda dem som ett stöd i sin undervisning.

 

Jenny Roos, du har valt att arbeta som säljare hos oss. Vad innebär det?

Det innebär att jag utgör kontakten mellan kunden, som i de flesta fall är lärare, och Studentlitteratur. Jag besöker skolor och berättar om våra läromedel.  Jag arbetade tidigare som förskollärare och lärare för årskurs 1-6 och har stor nytta av mina erfarenheter i kontakten med våra kunder.

Jag arbetar till stor del ensam och bokar mina besök själv. Det innebär att jag kan styra mina dagar och resor, men också att jag måste ha självdisciplin och ett eget driv för att arbetet ska gå framåt. Jag tillbringar en hel del tid i bilen och mina arbetstider varierar.

 

Hur skulle du beskriva Studentlitteratur som arbetsplats?

Studentlitteratur är ett växande företag där utveckling står i fokus utan att produkternas kvalitet påverkas negativt. Stämningen på företaget är mycket god och de anställda verkar trivas bra. Vi anställda vet vad som förväntas av oss och vart företaget är på väg, vilket känns tryggt.

 

Vilka är dina drivkrafter i arbetet?

Min lärarbakgrund medför att jag har lätt att skapa en god relation med våra kunder. Jag vet hur lärares arbetssituation ser ut och kan ge tips och råd om hur våra läromedel kan användas i olika situationer och med olika elever. Jag är flexibel i mitt sätt och kan möta olika typer av människor samt anpassa mig efter olika situationer.

Min målsättning är att kunden ska känna sig bekväm med våra produkter och känna sig trygg att använda dem som ett stöd i sin undervisning. När jag möter engagerade lärare som vill utvecklas i sin undervisning och som ser Studentlitteratur som en självklar del i detta mår jag som bäst!

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Familjeföretaget med äkta familjekänsla

Historien om Studentlitteratur börjar på 60-talet när Bertil Bratt och hans kamrater på Studentkåren i Lund tröttnade på bristen på bra, relevant kurslitteratur och började trycka upp egna stenciler. 57 år senare ägs företaget fortfarande av familjen och våra 164 medarbetare finns numera i moderna, inbjudande lokaler i Gunnesbo. Vi satsar hårt på att utveckla ledarskap och medarbetarskap i en miljö där samarbete och hjälpsamhet står i centrum.

Följ med oss på kunskapsresan

 

Vi på Studentlitteratur växer ständigt. Vår marknadsandel blir större och utgivning bredare. Vi befinner oss på en spännande digital resa där den traditionella läroboken kompletteras med digitala verktyg för effektivare inlärning. Hos oss finns förläggare, läromedelsutvecklare, marknadsförare, digitala utvecklare och många andra yrkesroller. Vi söker ständigt fler nyfikna kunskapsresenärer som vill följa med oss. Vi erbjuder en arbetsplats präglad av:

 

  • Korta beslutsvägar

  • Ledarskap som ger frihet och ansvar

  • Långsiktighet och stabilitet

  • Konkurrenskraftiga löner och förmåner

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor