facebook tracking
Några av våra team

Webbutvecklare

Connect
Erik berättar om jobbet som webbutvecklare

"Jag brinner för utveckling av läromedel och den påverkan jag kan ha på barnens lärande i skolan."


Erik Tufvesson, du har gått från att vara konsult till att bli anställd som webbutvecklare och tech lead hos Studentlitteratur. Varför valde du att ta det steget?

Jag har trivts väldigt bra under de två år jag varit här som konsult. Sedan fick jag ett erbjudande om anställning och en ny roll som tech lead som jag inte kunde tacka nej till.

Hur skulle du beskriva Studentlitteratur som arbetsplats?

Det är en väldigt vänlig arbetsplats där alla tar hand om varandra. Även om det ibland är ett högt tempo går det alltid att hitta ett lugn.


Vilka är dina drivkrafter i arbetet?

Jag brinner för att hjälpa andra i deras arbete och detta får jag utlopp för som utvecklare och teknisk samordnare inom vår grupp. Både genom att kunna hjälpa mina kollegor men även våra kunder genom den mjukvara vi utvecklar. Efter att jag börjat här på Studentlitteratur har jag även upptäckt att jag brinner för utveckling av läromedel och den påverkan jag kan ha på barnens lärande i skolan.

 

Fler röster om jobbet som webbutvecklare

”Min insats och mitt ansvar som utvecklare syns, jag är inte bara en i mängden”

”Man blir lyssnad på och får vara med och påverka gruppens utveckling”


Arbetsplats och kultur

Vår kompetenta och engagerade personal är ett av skälen till våra framgångar. Därför vill vi vara en arbetsplats där alla trivs och är stolta över sitt arbete. I vårt företag finns det möjligheter att växa genom att ta eget ansvar och påverka genom att delta i utvecklingsarbete. Vi satsar därför på att utveckla både ledarskap och medarbetarskap. Hos oss har du  förutsättningarna att lyckas med ditt jobb och utvecklas som person.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor