facebook tracking
Några av våra team

Marknadskoordinator

Connect
Jenny berättar om jobbet som marknadskoordinator

 

Då jag har barn i skolåldern ligger utbildning och lärande mig varmt om hjärtat och att veta att man är en del av detta motiverar mig.

 

Jenny, du arbetar som marknadskoordinator, vad innebär den rollen?

Som marknadskoordinator har man ett nära samarbete med våra förläggare för att stötta dem med marknadsföringen av deras utgivning. Detta innebär allt från att producera både tryckt marknadsmaterial i form av broschyrer, säljblad, affischer m.m. som digitalt material som nyhetsbrev och annonser, till att förbereda deras närvaro på bokbord och konferenser. I samband med detta har man mycket externa kontakter med författare och samarbetspartner. Utöver detta är man delaktig i olika projektgrupper vilket är väldigt roligt eftersom man då får chans att påverka sitt dagliga arbete.

Hur skulle du beskriva Studentlitteratur som arbetsplats?

Det är en välkomnande och lyhörd arbetsplats som är öppen för nya idéer, alla är väldigt hjälpsamma och trevliga. Tempot kan vara högt och då är det skönt att jobba i ett tight team där alla hjälps åt.

 

Vilka är dina drivkrafter i arbetet?

För mig som jobbar med marknadsföring är det viktigt att arbeta med en produkt som man är stolt över. Då jag har barn i skolåldern ligger utbildning och lärande mig varmt om hjärtat och att veta att man är en del av detta motiverar mig. Jag motiveras också av alla engagerade och kunniga kollegor som finns på företaget.


Arbetsplats och kultur

Vår kompetenta och engagerade personal är ett av skälen till våra framgångar. Därför vill vi vara en arbetsplats där alla trivs och är stolta över sitt arbete. I vårt företag finns det möjligheter att växa genom att ta eget ansvar och påverka genom att delta i utvecklingsarbete. Vi satsar därför på att utveckla både ledarskap och medarbetarskap. Hos oss har du  förutsättningarna att lyckas med ditt jobb och utvecklas som person.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor