Några av våra team

Marknadskoordinator

Connect

Då jag har barn i skolåldern ligger utbildning och lärande mig varmt om hjärtat och att veta att man är en del av detta motiverar mig.

 

Jenny, du arbetar som marknadskoordinator, vad innebär den rollen?

Som marknadskoordinator har man ett nära samarbete med våra förläggare för att stötta dem med marknadsföringen av deras utgivning. Detta innebär allt från att producera både tryckt marknadsmaterial i form av broschyrer, säljblad, affischer m.m. som digitalt material som nyhetsbrev och annonser, till att förbereda deras närvaro på bokbord och konferenser. I samband med detta har man mycket externa kontakter med författare och samarbetspartner. Utöver detta är man delaktig i olika projektgrupper vilket är väldigt roligt eftersom man då får chans att påverka sitt dagliga arbete.

 

Hur skulle du beskriva Studentlitteratur som arbetsplats?

Det är en välkomnande och lyhörd arbetsplats som är öppen för nya idéer, alla är väldigt hjälpsamma och trevliga. Tempot kan vara högt och då är det skönt att jobba i ett tight team där alla hjälps åt.

 

Vilka är dina drivkrafter i arbetet?

För mig som jobbar med marknadsföring är det viktigt att arbeta med en produkt som man är stolt över. Då jag har barn i skolåldern ligger utbildning och lärande mig varmt om hjärtat och att veta att man är en del av detta motiverar mig. Jag motiveras också av alla engagerade och kunniga kollegor som finns på företaget.

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Familjeföretaget med äkta familjekänsla

Historien om Studentlitteratur börjar på 60-talet när Bertil Bratt och hans kamrater på Studentkåren i Lund tröttnade på bristen på bra, relevant kurslitteratur och började trycka upp egna stenciler. 57 år senare ägs företaget fortfarande av familjen och våra 164 medarbetare finns numera i moderna, inbjudande lokaler i Gunnesbo. Vi satsar hårt på att utveckla ledarskap och medarbetarskap i en miljö där samarbete och hjälpsamhet står i centrum.

Följ med oss på kunskapsresan

 

Vi på Studentlitteratur växer ständigt. Vår marknadsandel blir större och utgivning bredare. Vi befinner oss på en spännande digital resa där den traditionella läroboken kompletteras med digitala verktyg för effektivare inlärning. Hos oss finns förläggare, läromedelsutvecklare, marknadsförare, digitala utvecklare och många andra yrkesroller. Vi söker ständigt fler nyfikna kunskapsresenärer som vill följa med oss. Vi erbjuder en arbetsplats präglad av:

 

  • Korta beslutsvägar

  • Ledarskap som ger frihet och ansvar

  • Långsiktighet och stabilitet

  • Konkurrenskraftiga löner och förmåner

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor